top of page
Zoeken

Glinster & Zo naar de "Friemelmarkt"


Welkom bij mijn allereerste blog op Glinster & Zo! Ik zal heel even een klein voorstelrondje doen voor de mensen die mij nog niet kennen.


Ik ben Lindsay, 40 jaar, woonachtig in Tiel en gek op glitters/ glinsters! Mijn glitterpassie begon 2 jaar geleden met Glitters & Zo. Ik verkocht meer dan 100 soorten glitters in allerlei kleuren en vormen. Helaas besloot de EU vorig jaar oktober 2023 om de losse verkoop van glitters die microplastics bevatten te verbieden. Hierdoor moest ik dus mijn complete webshop sluiten en mocht ik geen glitters meer verkopen. Ik zit nog met 80 kg glitter over. Deze ga ik gebruiken voor workshops die ik wil gaan geven in de toekomst. Ik ben hier nog druk mee bezig.

Gelukkig had ik een alternatief achter de hand die ik wel mag verkopen. En toen werd Glinster & Zo geboren.


Prachtige pigmentpoeders, pearl pigmenten, neon pigmenten en glow in the dark poeder. Ook voor de vele hobby projecten te gebruiken.


In de woonwinkel, SuperLeukWonen, van mijn partner en mij heb ik een hoek gemaakt waar ik al mijn poeders uit kon stallen. Zo kunnen mensen niet alleen via mijn webshop kopen, maar ook in onze winkel :) Altijd leuk om de poeders in het echt te bekijken!


Vorig jaar november wilde ik met mijn glitters naar de Kreadoe beurs, helaas kon dat voor mij toen niet doorgaan i.v.m. het verbod op de glitters.

Daarom dachten wij, mijn partner en ik, we gaan zelf een kleinschalige markt organiseren voor de kleine ondernemer.


Toen kwam het idee van de "Friemelmarkt" een markt voor de creatieve ondernemer en voor de creatieve handjes. Komende zaterdag 10 februari is er een try-out editie om te kijken of er aandacht voor is. Helaas is er dit weekend ook carnaval, dus zijn we erg benieuwd.

Er hebben zich al best wel wat standhouders aangemeld ! Wat superleuk is!

Ik sta er in ieder geval met mijn poedertjes en nog wat glitterartikelen :-D


Dus heb je tijd en zin? Kom dan komende zaterdag 10 februari naar de Friemelmarkt.

Waar: Zidewinde, Julianalaan 1, 5161 BA Sprang Capelle

Wanneer: zaterdag 10 februari

Tijd: 12:00 - 18:0084 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page