top of page
Zoeken

Epoxy & workshops

Al een tijdje zijn wij op de achtergrond bezig met een eigen epoxy-lijn. Wij hebben best wel wat vraag naar epoxy en dit willen wij dan ook graag gaan toevoegen aan ons assortiment.


Wij hebben het uiteraard zelf eerst even goed getest of het de kwaliteit heeft die wij van een goede epoxy verwachtten. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over de kwaliteit. Wij zijn ondertussen bezig met een label en alle info die er op de flessen moet komen staan.


Zodra wij dit gaan toevoegen aan onze webshop zullen wij ook workshops gaan organiseren. Dit zullen echt basis workshops zijn, dus sieraden, onderzetters, bakjes, potjes e.d. maken. Wie weet wat daar nog meer uit gaat komen. Daarin worden onze eigen pigmenten gebruikt en de glitters die wij nog overhebben van Glitters & Zo. Dan krijgen de glitters alsnog een mooie bestemming :)Dus wil jij op de hoogte blijven van de epoxy of workshops, meld je dan aan. Dan wordt je als eerste op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Wij hopen maart/ april toch echt wel te kunnen starten met alles :)


Hieronder een paar voorbeelden van wat gemaakte creaties.
36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page